Overige merken Ander toestel Overige merken Ander toestel

kies ander toestel

Overige merken Ander toestel internet handmatig instellen

Overige merken Ander toestel
Overige merken Ander toestel - internet - handmatig instellen - stap 1
* Heb je je toestel niet kunnen vinden, dan zijn hier de algemene instellingen voor mobiel internet, en waar deze in te stellen. * Raadpleeg indien mogelijk ook de handleiding van je toestel, maar controleer allereerst; * 1. of je een *275-*, *550-* of een *1000-bundel* hebt. * 2. of je internet & mobiele data/gegevens niet uitgeschakeld staat. Kijk hiervoor bij je instellingen onder netwerk & verbindingen. * 3. of je tegoed hebt, door *==*101#* en daarna de belknop in te toetsen. * Voor instructies waar vervolgens mobiel internet in te stellen, ga naar stap 2.
Overige merken Ander toestel - internet - handmatig instellen - stap 2
*Waar in te stellen* * *Android*: Instellingen > Verbindingen > Meer netwerken > Mobiele netwerken > Namen toegangspunten * *BlackBerry*: Instellingen > Netwerkverbindingen > Mobiel netwerk > APN * *iPhone*: Instellingen > Mobiel netwerk > Mobiel datanetwerk * *Windows Phone*: Instellingen > toegangspunt * *Symbian*: Instrumenten > Instellingen > Verbinding > Bestemmingen > Internet Ga naar stap 3 voor de benodigde instellingen.
Overige merken Ander toestel - internet - handmatig instellen - stap 3
*Controleer of de onderstaande instellingen goed staan, verwijder eventuele bestaande APN’s van andere providers en maak een nieuwe aan, zoals hier onder aangegeven:* * Naam: hollandsnieuwe * APN: live.vodafone.com * Proxy: leeg laten/maken * Poort: leeg laten/maken * Gebruikersnaam: leeg laten/maken * Wachtwoord: leeg laten/maken * MCC: 204 * MNC: 04 * Verificatietype: PAP
Overige merken Ander toestel - internet - handmatig instellen - stap 4
* Zet het toestel uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.hollandsnieuwe.nl) Ga dan naar de dichtstbijzijnde BelCompany winkel. Zij helpen je graag verder, klik hier voor een overzicht van hun servicepunten.
vorige stap 1 van 4 volgende