je selecteerde

Apple iPhone voicemail handmatig instellen

Apple iPhone - voicemail - handmatig instellen - stap 1
* Voor voicemail-gebruik met de hollandsnieuwe simkaart, zijn bij sommige toestellen extra instellingen nodig. * Hier volgen de instructies voor het handmatig instellen van het voicemailnummer.
Apple iPhone - voicemail - handmatig instellen - stap 2
* Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone met iOS 4. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via *Instellingen*, *Algemeen*, *Info*, *Versie*. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone, klik hier. * Startscherm. * Kies *Telefoon*.
Apple iPhone - voicemail - handmatig instellen - stap 3
* Kies *Toetsen*.
Apple iPhone - voicemail - handmatig instellen - stap 4
* Voer *==*#5005*86#* in en kies *Bel*.
Apple iPhone - voicemail - handmatig instellen - stap 5
* Als het weergegeven telefoonnummer overeenkomt met 1233, kies *Sluit* en keer terug naar het Startscherm. * Komt het telefoonnummer niet overeen, kies *Sluit* en ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone - voicemail - handmatig instellen - stap 6
* Voer *==**5005*86*1233#* in en kies *Bel*. * Het ingestelde telefoonnummer voor voicemail wordt bij de iPhone automatisch gekoppeld aan sneltoets 1. Je hoeft deze sneltoets niet te activeren, deze is te allen tijde actief. * Wanneer je nu de 1 ingedrukt houdt, wordt je voicemailbox gebeld. * Keer terug naar het Startscherm.
vorige stap 1 van 6 volgende