je selecteerde

Apple iPhone bluetooth headset, carkit verbinding

Apple iPhone - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 1
* Let op: de iPhone kan alleen verbinding maken met simpele apparaten zoals Bluetooth-headsets en carkits. Muziek, foto's, data of contactgegevens overzetten naar een ander mobiel apparaat is niet mogelijk met de iPhone. * Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het andere Bluetooth-apparaat en zoek op welke code nodig is om met dit apparaat te verbinden (meestal 0000 of 1234). * Zorg dat het andere apparaat aan staat en dat, indien mogelijk, Bluetooth ingeschakeld is. Kies *Volgende* voor verdere instructies.
Apple iPhone - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 2
* Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone met iOS. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via *Instellingen*, *Algemeen*, *Info*, *Versie*. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone, klik hier. Installatie van de iOS4-update is onomkeerbaar en vertraagt de menunavigatie van de iPhone aanzienlijk. hollandsnieuwe raadt installatie van deze update dan ook af. * Startscherm. * Kies *Settings*.
Apple iPhone - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 3
* Kies *General*.
Apple iPhone - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 4
* Kies *Bluetooth*.
Apple iPhone - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 5
* Zet Bluetooth aan.
Apple iPhone - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 6
* Bluetooth apparaten binnen bereik worden gezocht.
Apple iPhone - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 7
* Wanneer één of meer Bluetooth apparaten beschikbaar zijn binnen het bereik van je mobiele telefoon zullen deze verschijnen onder *Devices*. * Kies het apparaat waarmee je de telefoon wilt verbinden. * Indien geen apparaat wordt weergegeven, controleer of het Bluetooth apparaat is ingeschakeld en plaats het binnen bereik van je mobiele telefoon.
Apple iPhone - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 8
* Voer de PIN-code in van het te koppelen Bluetooth apparaat en kies *Connect*. * Deze code is te vinden in de gebruiksaanwijzing van het te koppelen Bluetooth apparaat (meestal 0000 of 1234).
Apple iPhone - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 9
* Volg zonodig de instructies op het andere apparaat. * De koppeling is gemaakt. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 10
* Startscherm. * De iPhone en het apparaat zijn nu gekoppeld en klaar voor gebruik.
vorige stap 1 van 10 volgende