Apple iPhone XS Max Apple iPhone XS Max

kies ander toestel

Apple iPhone XS Max internet handmatig instellen

Apple iPhone XS Max
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 1
* Bij de Apple iPhone XS Max is het helaas niet mogelijk instellingen per sms te ontvangen. * Wel is het mogelijk je Apple iPhone XS Max handmatig in te stellen voor gebruik. * Kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Mobiel netwerk*.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 4
* Als *Mobiele data* uitgeschakeld is, schakel *Mobiele data* in. * Als *Mobiele data* ingeschakeld is, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 5
* Kies *Mobieledatanetwerk*. * Is de optie *Mobieledatanetwerk* niet beschikbaar, dan is handmatig instellen helaas niet mogelijk. In dat geval, sluit het toestel aan op de PC en start iTunes om de zogeheten 'Carrier Settings' te installeren.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 6
* Bewerk de details voor *MOBIELE DATA* als volgt: * Bij *APN*, voer live.vodafone.com in. * Bij *Gebruikersnaam*, voer vodafone in. * Bij *Wachtwoord*, voer vodafone in.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 7
* Kies *Mobiel netwerk*.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 8
* Keer terug naar het Startscherm. * Om het proces te voltooien en de instellingen te activeren, moet het toestel opnieuw gestart worden. Je Apple iPhone XS Max is dan ingesteld voor het gebruik van mobiel internet. * Voor instructies over het herstarten van je toestel, raadpleeg de volgende stappen.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 9
* Om de Apple iPhone XS Max uit te schakelen, druk op de aan/uit-toets en de volume-omhoog-toets op de zijkant van de Apple iPhone XS Max en houd deze ingedrukt.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 10
* Sleep het aan/uit-symbool naar rechts.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 11
* De Apple iPhone XS Max is uitgeschakeld.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 12
* Om de Apple iPhone XS Max in te schakelen, druk op de aan/uit-toets aan de zijkant van de Apple iPhone XS Max en houd deze ingedrukt.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 13
* Als dit scherm verschijnt, maak een veegbeweging omhoog vanaf de onderkant van het scherm. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 14
* Als dit scherm verschijnt, voer de pincode in en kies *OK*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 15
* De Apple iPhone XS Max is nu gereed voor gebruik.
Apple iPhone XS Max - internet - handmatig instellen - stap 16
* Startscherm. * Begin nu met internetten.