Apple iPhone XS Max Apple iPhone XS Max

kies ander toestel

Apple iPhone XS Max internet activeer 4G Internet

Apple iPhone XS Max
Apple iPhone XS Max - internet - activeer 4G Internet - stap 1
* Volg de onderstaande instructies om 4G te activeren op je toestel.
Apple iPhone XS Max - internet - activeer 4G Internet - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone XS Max - internet - activeer 4G Internet - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Mobiel netwerk*.
Apple iPhone XS Max - internet - activeer 4G Internet - stap 4
* Kies *Opties mobiele data*.
Apple iPhone XS Max - internet - activeer 4G Internet - stap 5
* Kies *Schakel 4G in*.
Apple iPhone XS Max - internet - activeer 4G Internet - stap 6
* Kies een optie, in dit geval *Gesprekken en data*.
Apple iPhone XS Max - internet - activeer 4G Internet - stap 7
* De Apple iPhone XS Max is nu ingesteld voor gebruik van 4G-netwerken. * Keer terug naar het Startscherm.