Apple iPhone XR Apple iPhone XR

kies ander toestel

Apple iPhone XR toestel resetten fabrieksinstellingen terugzetten

Apple iPhone XR
Apple iPhone XR - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 1
* Wanneer bepaalde applicaties niet meer naar behoren functioneren of wanneer je Apple iPhone XR erg traag is, dan kun je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De telefoon wordt daardoor teruggezet naar de staat waarin deze zich bevond toen je hem voor het eerst hebt aangezet. * Let op: door het toestel te resetten gaan alle opgeslagen data en instellingen op het toestel verloren. * Kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies voor het resetten van de Apple iPhone XR naar fabrieksinstellingen
Apple iPhone XR - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone XR - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Algemeen*.
Apple iPhone XR - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 4
* Scroll naar beneden. * Kies *Stel opnieuw in*.
Apple iPhone XR - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 5
* Kies *Wis alle inhoud en instellingen*.
Apple iPhone XR - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 6
* Kies *Wis iPhone*.
Apple iPhone XR - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 7
* Kies *Wis iPhone*.
Apple iPhone XR - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 8
* Alle opgeslagen data en persoonlijke instellingen worden van de Apple iPhone XR verwijderd. * De Apple iPhone XR start automatisch opnieuw op met de fabrieksinstellingen.