Apple iPhone XR Apple iPhone XR

kies ander toestel

Apple iPhone XR bluetooth headset, carkit verbinding

Apple iPhone XR
Apple iPhone XR - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 1
* Om verbinding te maken met een Bluetooth apparaat heeft je Apple iPhone XR een aantal instellingen nodig. * Raadpleeg eerst de gebruiksaanwijzing van het te koppelen Bluetooth apparaat. Controleer welke code nodig is om het apparaat te koppelen (meestal 0000 of 1234). * Stel dan het apparaat in op "Bluetooth verbinding zoeken" en ga verder met stap 2.
Apple iPhone XR - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone XR - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Bluetooth*.
Apple iPhone XR - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 4
* Schakel *Bluetooth* in.
Apple iPhone XR - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 5
* Wanneer één of meer Bluetooth apparaten beschikbaar zijn binnen het bereik van de Apple iPhone XR zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden apparaten. * Kies het apparaat waarmee je de Apple iPhone XR wilt verbinden. * Als het apparaat niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld, plaats het apparaat binnen bereik van de Apple iPhone XR.
Apple iPhone XR - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 6
* De koppeling is gemaakt. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone XR - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 7
* Startscherm. * De Apple iPhone XR en het apparaat zijn nu gekoppeld en klaar voor gebruik.