Apple iPhone X Apple iPhone X

kies ander toestel

Apple iPhone X wifi handmatig instellen

Apple iPhone X
Apple iPhone X - wifi - handmatig instellen - stap 1
* Naast mobiel internet, kun je met de Apple iPhone X ook gebruikmaken van draadloos internet via WiFi. * Om te kunnen internetten via een WiFi-netwerk heeft de Apple iPhone X een aantal instellingen nodig. * Kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Apple iPhone X - wifi - handmatig instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone X - wifi - handmatig instellen - stap 3
* Kies *Wifi*.
Apple iPhone X - wifi - handmatig instellen - stap 4
* Schakel *Wifi* in.
Apple iPhone X - wifi - handmatig instellen - stap 5
* Wanneer één of meer Wi-Fi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Apple iPhone X zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de Apple iPhone X.
Apple iPhone X - wifi - handmatig instellen - stap 6
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbind*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone X - wifi - handmatig instellen - stap 7
* De Apple iPhone X is verbonden met het Wi-Fi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone X - wifi - handmatig instellen - stap 8