Apple iPhone X Apple iPhone X

kies ander toestel

Apple iPhone X toestel resetten fabrieksinstellingen terugzetten

Apple iPhone X
Apple iPhone X - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 1
* Wanneer bepaalde applicaties niet meer naar behoren functioneren of wanneer je Apple iPhone X erg traag is, dan kun je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De telefoon wordt daardoor teruggezet naar de staat waarin deze zich bevond toen je hem voor het eerst hebt aangezet. * Let op: door het toestel te resetten gaan alle opgeslagen data en instellingen op het toestel verloren. * Kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies voor het resetten van de Apple iPhone X naar fabrieksinstellingen
Apple iPhone X - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone X - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Algemeen*.
Apple iPhone X - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 4
* Scroll naar beneden. * Kies *Stel opnieuw in*.
Apple iPhone X - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 5
* Kies *Wis alle inhoud en instellingen*.
Apple iPhone X - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 6
* Kies *Wis iPhone*.
Apple iPhone X - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 7
* Kies *Wis iPhone*.
Apple iPhone X - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 8
* Alle opgeslagen data en persoonlijke instellingen worden van de Apple iPhone X verwijderd. * De Apple iPhone X start automatisch opnieuw op met de fabrieksinstellingen.