Apple iPhone X Apple iPhone X

kies ander toestel

Apple iPhone X software update installeren zonder pc

Apple iPhone X
Apple iPhone X - software - update installeren zonder pc - stap 1
* Naast updaten via de PC, is het ook mogelijk updates via het mobiele netwerk te ontvangen en installeren. * Voor instructies hoe hierop te controleren en deze te installeren, kies *Volgende*.
Apple iPhone X - software - update installeren zonder pc - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone X - software - update installeren zonder pc - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Algemeen*.
Apple iPhone X - software - update installeren zonder pc - stap 4
* Kies *Software-update*.
Apple iPhone X - software - update installeren zonder pc - stap 5
* De Apple iPhone X zoekt naar beschikbare updates.
Apple iPhone X - software - update installeren zonder pc - stap 6
* Als dit scherm verschijnt, is er een software-update beschikbaar. Om de software-update te installeren, volg de instructies op het scherm. * Verschijnt dit scherm niet, dan beschikt je Apple iPhone X al over de meest recente software-versie. * Keer terug naar het Startscherm.