Apple iPhone X Apple iPhone X

kies ander toestel

Apple iPhone X internet handmatig instellen

Apple iPhone X
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 1
* Bij de Apple iPhone X is het helaas niet mogelijk instellingen per sms te ontvangen. * Wel is het mogelijk je Apple iPhone X handmatig in te stellen voor gebruik. * Kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Mobiel netwerk*.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 4
* Als *Mobiele data* uitgeschakeld is, schakel *Mobiele data* in. * Als *Mobiele data* ingeschakeld is, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 5
* Kies *Opties mobiele data*.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 6
* Kies *Mobieledatanetwerk*. * Is de optie *Mobieledatanetwerk* niet beschikbaar, dan is handmatig instellen helaas niet mogelijk. In dat geval, sluit het toestel aan op de PC en start iTunes om de zogeheten 'Carrier Settings' te installeren.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 7
* Bewerk de details voor *MOBIELE DATA* als volgt: * Bij *APN*, voer live.vodafone.com in. * Bij *Gebruikersnaam*, voer vodafone in. * Bij *Wachtwoord*, voer vodafone in.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 8
* Kies het pijl-symbool.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 9
* Keer terug naar het Startscherm. * Om het proces te voltooien en de instellingen te activeren, moet het toestel opnieuw gestart worden. Je Apple iPhone X is dan ingesteld voor het gebruik van mobiel internet. * Voor instructies over het herstarten van je toestel, raadpleeg de volgende stappen.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 10
* Om de Apple iPhone X uit te schakelen, druk op de aan/uit-toets en de volume-omhoog-toets op de zijkant van de Apple iPhone X en houd deze ingedrukt.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 11
* Sleep het aan/uit-symbool naar rechts.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 12
* De Apple iPhone X is uitgeschakeld.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 13
* Om de Apple iPhone X in te schakelen, druk op de aan/uit-toets aan de zijkant van de Apple iPhone X en houd deze ingedrukt.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 14
* Als dit scherm verschijnt, maak een veegbeweging omhoog vanaf de onderkant van het scherm. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 15
* Als dit scherm verschijnt, kies *Ontgrendel*. * Verschijnt dit scherm niet, sla de volgende stappen over.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 16
* Voer de pincode in.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 17
* Kies *OK*.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 18
* De Apple iPhone X is nu gereed voor gebruik.
Apple iPhone X - internet - handmatig instellen - stap 19
* Startscherm. * Begin nu met internetten.
vorige stap 1 van 19 volgende