Apple iPhone 8 Apple iPhone 8

kies ander toestel

Apple iPhone 8 internet probleem oplossen

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8 - internet - probleem oplossen - stap 1

stap 1 - internet handmatig instellen

* Om te kunnen internetten zijn de juiste instellingen nodig op de Apple iPhone 8. Ga zonodig naar internet handmatig instellen voor het activeren van internet. * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.hollandsnieuwe.nl) Neem contact op met klantenservice. Wij helpen je graag verder. * Werkt internet wel? Ga verder met stap 2.
Apple iPhone 8 - internet - probleem oplossen - stap 2

stap 2 - hoe te internetten

* Internetten met een Apple iPhone 8 biedt veel van dezelfde mogelijkheden als internetten met een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar hoe te internetten voor instructies.