Apple iPhone 8 Plus internet activeer 4G Internet

Apple iPhone 8 Plus - internet - activeer 4G Internet - stap 1
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 8 Plus - internet - activeer 4G Internet - stap 2
* Kies *Mobiel netwerk*.
Apple iPhone 8 Plus - internet - activeer 4G Internet - stap 3
* Kies *Opties mobiele data*.
Apple iPhone 8 Plus - internet - activeer 4G Internet - stap 4
* Kies *Gesprekken en data*.
Apple iPhone 8 Plus - internet - activeer 4G Internet - stap 5
* Kies *LTE*.
Apple iPhone 8 Plus - internet - activeer 4G Internet - stap 6
* Als dit scherm verschijnt, kies *Schakel LTE in*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone 8 Plus - internet - activeer 4G Internet - stap 7
* De Apple iPhone 8 Plus is nu ingesteld voor gebruik van 4G-netwerken. * Keer terug naar het Startscherm.