je selecteerde

Apple iPhone 3G netwerk en bereik gebruik in binnen- en buitenland

Apple iPhone 3G - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 1
* Voor mobiel bellen en internetten binnen en buiten Nederland selecteert je iPhone 3G standaard het netwerk met de beste ontvangst. * Laat daarom bij voorkeur netwerkselectie in de iPhone 3G op automatisch staan. * Om handmatig een ander netwerk te kiezen, kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Apple iPhone 3G - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 2
* Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone 3G met iOS 3. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via *Instellingen*, *Algemeen*, *Info*, *Versie*. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone 3G, klik hier. Installatie van de iOS4-update is onomkeerbaar en vertraagt de menunavigatie van de iPhone 3G aanzienlijk. hollandsnieuwe raadt installatie van deze update dan ook af. * Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 3G - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 3
* Kies *Aanbieder*.
Apple iPhone 3G - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 4
* De iPhone 3G zoekt naar beschikbare netwerken.
Apple iPhone 3G - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 5
* Kies het Vodafone-netwerk als je in het buitenland bent, is deze niet beschikbaar, kies dan een ander beschikbaar netwerk. Let op: als je (weer) in Nederland bent, kies dan het hollandsnieuwe-netwerk. * De iPhone 3G wordt aangemeld bij het gekozen netwerk. * Voor meer informatie over beschikbare netwerken in het buitenland en bijbehorende tarieven, klik hier. * Keer terug nasr het Startscherm.
Apple iPhone 3G - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 6
* Startscherm. * De naam van het gekozen netwerk verschijnt nu in het Startscherm. * Je kunt nu bellen en internetten via het gekozen netwerk.
Apple iPhone 3G - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 7
* Voor meer informatie over beschikbare netwerken in het buitenland en bijbehorende tarieven, klik hier.
vorige stap 1 van 7 volgende