je selecteerde

Apple iPhone 3G S bluetooth headset, carkit verbinding

Apple iPhone 3G S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 1
* Let op: de iPhone 3G S kan alleen verbinding maken met simpele apparaten zoals Bluetooth-headsets en carkits. Muziek, foto's, data of contactgegevens overzetten naar een ander mobiel apparaat is niet mogelijk met de iPhone 3G S. * Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het andere Bluetooth-apparaat en zoek op welke code nodig is om met dit apparaat te verbinden (meestal 0000 of 1234). * Zorg dat het andere apparaat aan staat en dat, indien mogelijk, Bluetooth ingeschakeld is. Kies *Volgende* voor verdere instructies.
Apple iPhone 3G S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 2
* Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone 3G S met iOS 4. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via *Instellingen*, *Algemeen*, *Info*, *Versie*. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone 3G S, klik hier. * Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 3G S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 3
* Kies *Algemeen*.
Apple iPhone 3G S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 4
* Kies *Bluetooth*.
Apple iPhone 3G S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 5
* Kies *Bluetooth* en schakel deze in. * De iPhone 3G S zoekt nu automatisch naar beschikbare apparaten.
Apple iPhone 3G S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 6
* Wanneer één of meer Bluetooth apparaten beschikbaar zijn binnen het bereik van de iPhone 3G S zullen deze verschijnen in de lijst gevonden apparaten. * Kies de pijl achter het apparaat waarmee je de telefoon wilt verbinden. * Indien geen apparaat wordt weergegeven, controleer of het Bluetooth apparaat is ingeschakeld en plaats het binnen bereik van de iPhone 3G S.
Apple iPhone 3G S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 7
* Voer de pincode van het gekozen Bluetooth apparaat in en kies *Verbind*. * Deze code is te vinden in de gebruiksaanwijzing van het gekozen Bluetooth apparaat (meestal 0000 of 1234). * De verbinding wordt gemaakt. * Volg zonodig de instructies op het andere apparaat.
Apple iPhone 3G S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 8
* De koppeling is gemaakt. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone 3G S - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 9
* Startscherm. * De iPhone 3G S en het apparaat zijn nu gekoppeld en klaar voor gebruik.
vorige stap 1 van 9 volgende