Apple iPhone 12 Pro toestel resetten back-up maken met jouw account

Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 1
* Veel problemen kunnen verholpen worden middels een eenvoudige herstart van de Apple iPhone 12 Pro. * Als opnieuw opstarten het probleem niet oplost, kun je de fabrieksinstellingen terugzetten. * *Let op:* Als je geen back-up hebt van je gegevens, zal het opnieuw instellen van jouw Apple iPhone 12 Pro al je opgeslagen gegevens en instellingen verwijderen. Zet de fabrieksinstellingen alleen terug als laatste redmiddel.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 2
* Om te voorkomen dat je je persoonlijke gegevens kwijtraakt die zijn opgeslagen op jouw Apple iPhone 12 Pro, kun je een back-up van al jouw gegevens maken. * Door het creëren van een back-up met gebruik van jouw iCloud account kun je gemakkelijk toegang krijgen tot jouw foto's, bestanden en muziek.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 3
* Je kunt jouw gegevens op een nieuw apparaat zetten en applicatie-instellingen herstellen nadat je een back-up hebt gemaakt van je gegevens met jouw iCloud account. * Om een back-up te creëren van jouw gegevens, heb je een iCloud account nodig. * Kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 4
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 5
* Kies *Log in op je iPhone*.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 6
* Bij *Apple ID*, voer je Apple ID in.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 7
* Kies *Volgende*.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 8
* Bij *Wachtwoord*, voer je wachtwoord in.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 9
* Kies *Volgende*.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 10
* Als dit scherm verschijnt, kies een optie, in dit geval *Combineer niet*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 11
* Kies *iCloud*.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 12
* Scroll naar beneden. * Kies *iCloud-reservekopie*.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 13
* Schakel *iCloud-reservekopie* in.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 14
* Kies *Maak nu reservekopie*.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 15
* Een back-up van je persoonlijke gegevens wordt nu automatisch opgeslagen op je iCloud account.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 16
* De reservekopie is gemaakt. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone 12 Pro - toestel resetten - back-up maken met jouw account - stap 17
* Je kunt nu de fabrieksinstellingen terugzetten zonder het risico te lopen dat je je persoonlijke gegevens verliest.
vorige stap 1 van 17 volgende