Apple iPhone 11 Apple iPhone 11

kies ander toestel

Apple iPhone 11 apps deactiveer automatisch afspelen in Facebook

Apple iPhone 11
Apple iPhone 11 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 1
* Facebook speelt standaard de video's af van jouw tijdlijn wanneer je er langs scrollt. * Je kunt deze instelling uitzetten om het dataverbruik te beperken. * Deze stap-voor-stap instructies laten zien hoe je het automatisch afspelen van video's in de Facebook app kunt deactiveren.
Apple iPhone 11 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Scroll naar rechts.
Apple iPhone 11 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 3
* Kies *Facebook*.
Apple iPhone 11 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 4
* Kies het lijst-symbool.
Apple iPhone 11 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 5
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellingen en privacy*.
Apple iPhone 11 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 6
* Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 11 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 7
* Scroll naar beneden. * Bij *Media en contacten*, kies *Video's en foto's*.
Apple iPhone 11 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 8
* Kies *Automatisch afspelen*.
Apple iPhone 11 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 9
* Kies *Video's nooit automatisch afspelen*.
Apple iPhone 11 - apps - deactiveer automatisch afspelen in Facebook - stap 10
* *Automatisch afspelen* is uitgeschakeld. * Keer terug naar het Startscherm.
vorige stap 1 van 10 volgende