Apple iPhone 11 Pro Apple iPhone 11 Pro

kies ander toestel

Apple iPhone 11 Pro toestel resetten fabrieksinstellingen terugzetten

Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 1
* Wanneer bepaalde applicaties niet meer naar behoren functioneren of wanneer je Apple iPhone 11 Pro erg traag is, dan kun je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De telefoon wordt daardoor teruggezet naar de staat waarin deze zich bevond toen je hem voor het eerst hebt aangezet. * Let op: door het toestel te resetten gaan alle opgeslagen data en instellingen op het toestel verloren. * Kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies voor het resetten van de Apple iPhone 11 Pro naar fabrieksinstellingen
Apple iPhone 11 Pro - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 11 Pro - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Algemeen*.
Apple iPhone 11 Pro - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 4
* Scroll naar beneden. * Kies *Stel opnieuw in*.
Apple iPhone 11 Pro - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 5
* Kies *Wis alle inhoud en instellingen*.
Apple iPhone 11 Pro - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 6
* Kies *Wis iPhone*.
Apple iPhone 11 Pro - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 7
* Kies *Wis iPhone*.
Apple iPhone 11 Pro - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 8
* Alle opgeslagen data en persoonlijke instellingen worden van de Apple iPhone 11 Pro verwijderd. * De Apple iPhone 11 Pro start automatisch opnieuw op met de fabrieksinstellingen.