Apple iPhone 11 Pro Apple iPhone 11 Pro

kies ander toestel

Apple iPhone 11 Pro mijn hollandsnieuwe PUK code vinden via mijn hollandsnieuwe

Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro - mijn hollandsnieuwe - PUK code vinden via mijn hollandsnieuwe - stap 1
* Als je drie keer een onjuiste pincode intoetst, wordt je toestel automatisch geblokkeerd. Je moet dan de PUK-code van je simkaart intoetsen om je toestel te ontgrendelen. * De PUK-code vind je op de simkaart die je met je Hollandsnieuwe account ontvangen hebt. * Om te leren wat je PUK-code is via je Hollandsnieuwe account, volg deze stappen:
Apple iPhone 11 Pro - mijn hollandsnieuwe - PUK code vinden via mijn hollandsnieuwe - stap 2
* Ga naar *www.hollandsnieuwe.nl/login*.
Apple iPhone 11 Pro - mijn hollandsnieuwe - PUK code vinden via mijn hollandsnieuwe - stap 3
* Als dit scherm verschijnt, kies *ACCEPTEREN*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone 11 Pro - mijn hollandsnieuwe - PUK code vinden via mijn hollandsnieuwe - stap 4
* Toets je inloggegevens in en kies *INLOGGEN*.
Apple iPhone 11 Pro - mijn hollandsnieuwe - PUK code vinden via mijn hollandsnieuwe - stap 5
* Kies *instellingen*.
Apple iPhone 11 Pro - mijn hollandsnieuwe - PUK code vinden via mijn hollandsnieuwe - stap 6
* Scroll naar beneden. * Je kunt je PUK-code vinden onder *Je PUK code*.