Apple iPhone 11 Pro Max software pc suite installeren

Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max - software - pc suite installeren - stap 1
* Om te synchroniseren met de PC of om de firmware van je Apple iPhone 11 Pro Max te kunnen updaten, is eerst installatie van iTunes op de PC vereist. * Klik hier en kies *DOWNLOADS VOOR MAC OS* of, in dit geval, *DOWNLOADS VOOR WINDOWS*. Volg de instructies op het scherm om de software te downloaden. * Open het iTunes installatiebestand nadat de download voltooid is.
Apple iPhone 11 Pro Max - software - pc suite installeren - stap 2
* Kies *Volgende*.
Apple iPhone 11 Pro Max - software - pc suite installeren - stap 3
* Indien gewenst, vink één of meerdere opties aan. * Indien gewenst, kies een alternatieve installatielocatie via *Wijzigen...*. * Bij *Standaardtaal voor iTunes*, kies een taal.
Apple iPhone 11 Pro Max - software - pc suite installeren - stap 4
* Kies *Installeren*.
Apple iPhone 11 Pro Max - software - pc suite installeren - stap 5
* Kies *Voltooien*.
Apple iPhone 11 Pro Max - software - pc suite installeren - stap 6
* Lees de voorwaarden en kies *Akkoord*.
Apple iPhone 11 Pro Max - software - pc suite installeren - stap 7
* De installatie is voltooid. * Kies een optie, in dit geval *Nee, bedankt*
Apple iPhone 11 Pro Max - software - pc suite installeren - stap 8
* Sluit de Apple iPhone 11 Pro Max met behulp van de bijgeleverde USB-kabel aan op de PC. * Kies *iPhone*.
Apple iPhone 11 Pro Max - software - pc suite installeren - stap 9
* De Apple iPhone 11 Pro Max is gekoppeld met de pc.