Apple iPhone 11 Pro Max internet mobiele data managen

Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max - internet - mobiele data managen - stap 1
* Je kunt het dataverbuik van een bepaalde periode controleren en beperken op je Apple iPhone 11 Pro Max. * Om dataverbuik op je Apple iPhone 11 Pro Max te beperken, volg deze stappen:
Apple iPhone 11 Pro Max - internet - mobiele data managen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 11 Pro Max - internet - mobiele data managen - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Mobiel netwerk*.
Apple iPhone 11 Pro Max - internet - mobiele data managen - stap 4
* Bij *MOBIELE DATA* wordt een overzicht van je verbruik weergegeven. * Keer terug naar het Startscherm.
vorige stap 1 van 4 volgende