Apple iPhone 11 Pro Max bluetooth aanzetten

Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max - bluetooth - aanzetten - stap 1
* Contacten, foto's en andere bestanden kunnen onderling uitgewisseld worden tussen mobiele telefoons, onder andere via Bluetooth. * Hiervoor moet om te beginnen Bluetooth worden aangezet op zowel het ontvangende als het versturende toestel. Kies *volgende* voor instructies.
Apple iPhone 11 Pro Max - bluetooth - aanzetten - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 11 Pro Max - bluetooth - aanzetten - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Bluetooth*.
Apple iPhone 11 Pro Max - bluetooth - aanzetten - stap 4
* Schakel *Bluetooth* in.
Apple iPhone 11 Pro Max - bluetooth - aanzetten - stap 5
* Bluetooth is nu ingeschakeld en de Apple iPhone 11 Pro Max is zichtbaar voor andere Bluetooth-apparaten. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone 11 Pro Max - bluetooth - aanzetten - stap 6
* Nadat Bluetooth op beide telefoons is geactiveerd, selecteer je in het menu de telefoon die de gegevens moet verzenden en kies je onder *contacten, foto's, muziek* voor *contactgegevens overzetten* of *foto's of muziek overzetten*.