Alcatel POP S3 software update installeren zonder pc

Alcatel POP S3
Alcatel POP S3 - software - update installeren zonder pc - stap 1
* Naast updaten via de PC, is het ook mogelijk updates via het mobiele netwerk te ontvangen en installeren. * Voor instructies hoe hierop te controleren en deze te installeren, kies *Volgende*.
Alcatel POP S3 - software - update installeren zonder pc - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel POP S3 - software - update installeren zonder pc - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellen*.
Alcatel POP S3 - software - update installeren zonder pc - stap 4
* Scroll naar beneden. * Kies *Over de telefoon*.
Alcatel POP S3 - software - update installeren zonder pc - stap 5
* Kies *Systeemupdates*.
Alcatel POP S3 - software - update installeren zonder pc - stap 6
* Kies *Controleren op updates*.
Alcatel POP S3 - software - update installeren zonder pc - stap 7
* De Alcatel One Touch Pop S3 zoekt naar beschikbare updates.
Alcatel POP S3 - software - update installeren zonder pc - stap 8
* Als dit scherm verschijnt beschikt de Alcatel One Touch Pop S3 over de meest recente softwareversie. * Verschijnt dit scherm niet, dan is er een software-update beschikbaar. Om de software update te installeren, volg de instructies op het scherm. * Keer terug naar het Startscherm.