Alcatel POP S3 netwerk en bereik gebruik in binnen- en buitenland

Alcatel POP S3
Alcatel POP S3 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 1
* Voor mobiel bellen en internetten binnen en buiten Nederland selecteert je Alcatel One Touch Pop S3 standaard het netwerk met de beste ontvangst. * Heb je wel netwerk dekking maar geen internet? Klik hier voor instructies hoe automatisch het internet in te stellen. * Laat bij voorkeur netwerkselectie in de Alcatel One Touch Pop S3 op automatisch staan. * Om handmatig een ander netwerk te kiezen, kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel POP S3 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel POP S3 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellen*.
Alcatel POP S3 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 4
* Kies *Meer...*
Alcatel POP S3 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 5
* Kies *Mobiele netwerken*.
Alcatel POP S3 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 6
* Kies *Mobiele providers*.
Alcatel POP S3 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 7
* Kies *Netwerken zoeken*.
Alcatel POP S3 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 8
* Als dit scherm verschijnt, kies *OK*. * Verschijnt dit scherm niet, ga dan verder met de volgende stap.
Alcatel POP S3 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 9
* De Alcatel One Touch Pop S3 zoekt automatisch naar beschikbare netwerken.
Alcatel POP S3 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 10
* Kies het Vodafone-netwerk als je in het buitenland bent, is deze niet beschikbaar, kies dan een ander beschikbaar netwerk. Let op: als je (weer) in Nederland bent, kies dan het hollandsnieuwe-netwerk.
Alcatel POP S3 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 11
* De Alcatel One Touch Pop S3 wordt aangemeld bij het gekozen netwerk.
Alcatel POP S3 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 12
* De Alcatel One Touch Pop S3 is aangemeld bij het gekozen netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel POP S3 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 13
* Voor meer informatie over beschikbare netwerken in het buitenland en bijbehorende tarieven, klik hier.
vorige stap 1 van 13 volgende