Alcatel POP S3 contacten, foto's muziek contactgegevens overzetten

Alcatel POP S3
Alcatel POP S3 - contacten, foto
* Let op: deze instructies gaan uit van het overzetten van contacten tussen twee telefoons van hetzelfde merk - tussen verschillende merken is het overzetten niet altijd mogelijk. * De instructies leggen uit hoe je vanaf de Alcatel One Touch Pop S3 contacten kunt versturen naar de andere telefoon. * Zet nu eerst Bluetooth aan op de andere, ontvangende telefoon. Voor instructies, kies in het menu links het betreffende toestel en kies *bluetooth*, *aanzetten*. * Ga daarna hier verder met stap 2.
Alcatel POP S3 - contacten, foto
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel POP S3 - contacten, foto
* Kies *Contacten*.
Alcatel POP S3 - contacten, foto
* Druk op de menu toets.
Alcatel POP S3 - contacten, foto
* Kies *Importeren/exporteren*.
Alcatel POP S3 - contacten, foto
* Kies *Zichtbare contacten delen*.
Alcatel POP S3 - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt, kies een optie, in dit geval *Bluetooth*. * Verschijnt dit scherm niet, sla de volgende stap over.
Alcatel POP S3 - contacten, foto
* Kies een optie, in dit geval *Eén keer*.
Alcatel POP S3 - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt, kies *Inschakelen*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel POP S3 - contacten, foto
* Kies het apparaat waar de contactgegevens naar verzonden moeten worden. * Als het apparaat niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld, plaats het apparaat binnen bereik van de Alcatel One Touch Pop S3 en kies *Scannen naar apparaten* op je Alcatel One Touch Pop S3. * De verbinding wordt gemaakt. * Volg zo nodig de instructies op het andere apparaat.
Alcatel POP S3 - contacten, foto
* De contactgegevens worden verzonden. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel POP S3 - contacten, foto
* Foto's en andere bestanden zoals muziek kunnen op een vergelijkbare manier worden gekopieerd, ga naar foto's of muziek overzetten voor de bijbehorende instructies.
vorige stap 1 van 12 volgende