Alcatel OT-991 Smart wifi handmatig instellen

Alcatel OT-991 Smart
Alcatel OT-991 Smart - wifi - handmatig instellen - stap 1
* Naast mobiel internet, kun je met de Alcatel Smart ook gebruikmaken van draadloos internet via WiFi. * Om te kunnen internetten via een WiFi-netwerk heeft de Alcatel Smart een aantal instellingen nodig. * Kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel OT-991 Smart - wifi - handmatig instellen - stap 2
* Startscherm. * Ga naar het Hoofdmenu.
Alcatel OT-991 Smart - wifi - handmatig instellen - stap 3
* Kies *Instellen*.
Alcatel OT-991 Smart - wifi - handmatig instellen - stap 4
* Kies *Draadloos en netwerken*.
Alcatel OT-991 Smart - wifi - handmatig instellen - stap 5
* Kies *Wi-Fi-instellingen*.
Alcatel OT-991 Smart - wifi - handmatig instellen - stap 6
* Kies *Wi-Fi* en vink deze aan.
Alcatel OT-991 Smart - wifi - handmatig instellen - stap 7
* Wanneer één of meer draadloze netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Alcatel Smart zullen deze verschijnen in de lijst Wi-Fi netwerken. * Kies het netwerk waarmee je de telefoon wilt verbinden. * Indien geen netwerk wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en de Alcatel Smart binnen bereik is.
Alcatel OT-991 Smart - wifi - handmatig instellen - stap 8
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbinden*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-991 Smart - wifi - handmatig instellen - stap 9
* De Alcatel Smart is verbonden met het netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-991 Smart - wifi - handmatig instellen - stap 10
* Startscherm. * Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk.
vorige stap 1 van 10 volgende