Alcatel OT-991 Smart netwerk en bereik gebruik in binnen- en buitenland

Alcatel OT-991 Smart
Alcatel OT-991 Smart - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 1
* Voor mobiel bellen en internetten binnen en buiten Nederland selecteert je Alcatel Smart standaard het netwerk met de beste ontvangst. * Laat daarom bij voorkeur netwerkselectie in de Alcatel Smart op automatisch staan. * Om handmatig een ander netwerk te kiezen, kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel OT-991 Smart - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 2
* Startscherm. * Ga naar het Hoofdmenu.
Alcatel OT-991 Smart - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Instellen*.
Alcatel OT-991 Smart - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 4
* Kies *Draadloos en netwerken*.
Alcatel OT-991 Smart - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 5
* Scroll naar beneden. * Kies *Mobiele netwerken*.
Alcatel OT-991 Smart - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 6
* Kies *Mobiele providers*.
Alcatel OT-991 Smart - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 7
* De Alcatel Smart zoekt naar beschikbare netwerken.
Alcatel OT-991 Smart - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 8
* Kies het Vodafone-netwerk als je in het buitenland bent, is deze niet beschikbaar, kies dan een ander beschikbaar netwerk. Let op: als je (weer) in Nederland bent, kies dan het hollandsnieuwe-netwerk. * Voor meer informatie over beschikbare netwerken in het buitenland en bijbehorende tarieven, klik hier.
Alcatel OT-991 Smart - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 9
* De Alcatel Smart wordt aangemeld bij het gekozen netwerk.
Alcatel OT-991 Smart - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 10
* De Alcatel Smart is aangemeld bij het gekozen netwerk. * Je kunt nu bellen en internetten via het gekozen netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-991 Smart - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 11