Alcatel OT-991 Smart internet handmatig instellen

Alcatel OT-991 Smart
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 1
* Bij de Alcatel Smart is het helaas niet mogelijk instellingen per sms te ontvangen. * Wel is het mogelijk je Alcatel Smart handmatig in te stellen voor gebruik. * Kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 2
* Startscherm. * Ga naar het Hoofdmenu.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 3
* Kies *Instellen*.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 4
* Kies *Draadloos en netwerken*.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 5
* Scroll naar beneden. * Kies *Mobiele netwerken*.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 6
* Kies *Data ingeschakeld* en vink deze aan.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 7
    * Kies *Namen toegangspunten*.
  • Let op: Data-roaming is NIET aangevinkt en Netwerkmodus is ingesteld op GSM/WCDMA (automatische modus). Als Data-roaming is aangevinkt (groen vinkje), kun je ook in het buitenland internetten. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden!
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 8
* Kies de menu-toets en kies *Nieuw toegangspunt*.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 9
* Bij *Naam*, voer hollandsnieuwe in. * Bij *APN*, voer live.vodafone.com in.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 10
* Bij *Proxy*, voer niets in. * Bij *Poort*, voer niets in.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 11
* Bij *Gebruikersnaam*, voer vodafone in. * Bij *Wachtwoord*, voer vodafone in.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 12
* Scroll naar beneden. * Bij *MCC*, voer 204 in. * Bij *MNC*, voer 04 in.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 13
* Kies *Verificatietype* en kies PAP. * Kies *APN-type* en kies *internet*. * Kies de menu-toets.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 14
* Kies *Opslaan*.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 15
* Kies hollandsnieuwe en vink deze aan. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 16
* Startscherm. * Ga naar het Hoofdmenu.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 17
* Kies *Browser*.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 18
* Kies de menu-toets, *Meer*, scroll naar beneden en kies *Instellingen*.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 19
* Scroll naar beneden. * Kies *Startpagina instellen*.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 20
* Voer http://www.hollandsnieuwe.nl in en kies *OK*. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-991 Smart - internet - handmatig instellen - stap 21
* Startscherm. * Zet de Alcatel Smart uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Begin nu met internetten. * Bij vragen of problemen, ga naar internet probleem oplossen.
vorige stap 1 van 21 volgende