Alcatel OT-991 Smart e-mail handmatig instellen

Alcatel OT-991 Smart
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 1

Voor e-mailgebruik is een account nodig bij [[sp_email_provider]] of een andere provider. Zorg dat je de volgende gegevens bij de hand hebt:

* POP3-serveradres (om e-mail te kunnen ontvangen) * POP3-gebruikersnaam (meestal je e-mailadres) * POP3-wachtwoord * SMTP-serveradres (om e-mail te kunnen versturen) * SMTP-gebruikersnaam (meestal je e-mailadres) * SMTP-wachtwoord

Ga daarna verder met stap 2.

Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 2
* Startscherm. * Ga naar het Hoofdmenu.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *E-mail*.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 4
* Als dit scherm verschijnt, kies de menu-toets, *Accounts*, de menu-toets en kies *Account toevoegen*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 5
* Kies *Volgende*.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 6
* Kies *Volgende*.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 7
* Kies je e-mailprovider of (in dit geval) kies *Andere* en vink deze aan. * Kies *Volgende*.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 8
* Bij *E-mailadres*, voer [[sp_email_address]] in. * Bij *Wachtwoord*, voer [[sp_email_password]] in. * Kies *Handm. instellen*.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 9
* Kies *POP3*.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 10
* Bij *Gebruikersnaam*, voer [[sp_email_username]] in. * Bij *Wachtwoord*, voer [[sp_email_password]] in.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 11
* Bij *POP3-server*, voer [[het POP3-serveradres van je e-mailprovider]] in. * Bij *Poort*, voer [[het POP3-serveradres van je e-mailproviderport]] in.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 12
* Bij *Beveiligingstype*, kies *Geen*. * Kies *Volgende*.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 13
* Je e-mailgegevens worden geverifieerd. * Indien dit scherm onveranderd blijft, ga 1 stap terug en controleer je gegevens.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 14
* Bij *SMTP-server*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailprovider]] in. * Bij *Poort*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailproviderport]] in.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 15
* Bij *Beveiligingstype*, kies *Geen*. * Kies *Aanmelden verplicht* en vink deze aan.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 16
* Bij *Gebruikersnaam*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailprovider_username]] in. * Bij *Wachtwoord*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailprovider_password]] in. * Kies *Volgende*.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 17
* Bij *Controlefrequentie e-mail*, kies de gewenste frequentie. * Kies *Volgende*.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 18
* Bij *Geef deze account een naam*, voer [[sp_email_account]] in. * Bij *Uw naam*, voer [[sp_email_myemailname]] in.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 19
* Kies *Gereed*. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-991 Smart - e-mail - handmatig instellen - stap 20
* Startscherm. * Zet de Alcatel Smart uit en start deze opnieuwe op om de instellingen te activeren. * E-mail instellen gelukt? Ga verder met e-mail hoe te versturen. * Bij vragen of problemen, ga naar e-mail probleem oplossen.
vorige stap 1 van 20 volgende