Alcatel OT-991 Smart contacten, foto's muziek foto's of muziek overzetten

Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Let op: deze instructies gaan uit van het overzetten van foto's, muziek en andere bestanden tussen twee telefoons van hetzelfde merk - tussen verschillende merken is het overzetten niet altijd mogelijk. * De instructies leggen uit je vanaf de Alcatel Smart bestanden kunt versturen naar de andere telefoon. * Zet nu eerst Bluetooth aan op de andere, ontvangende telefoon. Voor instructies, kies in het menu links het betreffende toestel en kies *bluetooth*, *aanzetten*. * Ga daarna hier verder met stap 2.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Startscherm. * Ga naar het Hoofdmenu.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Kies *Galerij*. * Om muziekbestanden over te zetten, kies hier *Muziek* en volg de vergelijkbare stappen als hierna voor afbeeldingen. Let op: sommige muziekbestanden kunnen of mogen niet worden gekopieerd vanwege muziekrechten.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Kies de map waarin de afbeeldingen zich bevinden.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Kies de menu-toets.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Kies een afbeelding en vink deze aan om deze te verzenden, of (in dit geval) kies *Alles selecteren* om alle afbeeldingen te selecteren voor verzenden.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Kies *Delen* en kies *Bluetooth*.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt, kies *Ja*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Kies de telefoon waarnaar de afbeeldingen gekopiƫerd moeten worden. * Indien geen apparaat wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het ontvangende toestel ingeschakeld is, plaats het binnen bereik van de Alcatel Smart en kies *Scannen naar apparaten*. * De verbinding met de andere telefoon wordt gelegd. * Bevestig het verbindingsverzoek op de andere telefoon.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* De afbeeldingen zijn verzonden. * Volg nu de instructies op de andere telefoon voor het opslaan van de afbeeldingen. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto