Alcatel OT-991 Smart contacten, foto's muziek contactgegevens overzetten

Alcatel OT-991 Smart
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Let op: deze instructies gaan uit van het overzetten van contacten tussen twee telefoons van hetzelfde merk - tussen verschillende merken is het overzetten niet altijd mogelijk. * De instructies leggen uit hoe je vanaf de Alcatel Smart contacten kunt versturen naar de andere telefoon. * Zet nu eerst Bluetooth aan op de andere, ontvangende telefoon. Voor instructies, kies in het menu links het betreffende toestel en kies *bluetooth*, *aanzetten*. * Ga daarna hier verder met stap 2.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Startscherm. * Ga naar het Hoofdmenu.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Scroll naar beneden. * Kies *Contacten*.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Kies de menu-toets.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Kies *Meer*.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Kies *Zichtbare contacten delen*.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Kies *Bluetooth*.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt, kies *Ja*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Kies de telefoon waarnaar de contactgegevens gekopiƫerd moeten worden. * Indien geen apparaat wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het ontvangende toestel is ingeschakeld, plaats het binnen bereik van de Alcatel Smart en kies *Scannen naar apparaten*. * De verbinding met de andere telefoon wordt gelegd. * Bevestig het verbindingsverzoek op de andere telefoon.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt controleer de code en kies *Koppelen*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* De contactgegevens zijn verzonden. * Volg nu de instructies op de andere telefoon voor het opslaan van de contactgegevens. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-991 Smart - contacten, foto
* Foto's en andere bestanden zoals muziek kunnen op een vergelijkbare manier worden gekopieerd, ga naar foto's of muziek overzetten voor de bijbehorende instructies.
vorige stap 1 van 12 volgende