Alcatel OT-991 Smart bluetooth headset, carkit verbinding

Alcatel OT-991 Smart
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 1
* Om verbinding te maken met een Bluetooth apparaat heeft je Alcatel Smart een aantal instellingen nodig. * Raadpleeg eerst de gebruiksaanwijzing van het te koppelen Bluetooth apparaat. Controleer welke code nodig is om het apparaat te koppelen (meestal 0000 of 1234). * Stel dan het apparaat in op "Bluetooth verbinding zoeken" en ga verder met stap 2.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 2
* Startscherm. * Ga naar het Hoofdmenu.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 3
* Kies *Instellen*.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 4
* Kies *Draadloos en netwerken*.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 5
* Kies *Bluetooth-instellingen*.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 6
* Kies *Bluetooth* en vink deze aan.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 7
* Wanneer één of meer Bluetooth apparaten beschikbaar zijn binnen het bereik van de Alcatel Smart zullen deze verschijnen in de lijst gevonden apparaten. * Kies het apparaat waarmee je de telefoon wilt verbinden. * Indien geen apparaat wordt weergegeven, controleer of het Bluetooth apparaat is ingeschakeld, plaats het binnen bereik van de Alcatel Smart en kies *Scannen naar apparaten*.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 8
* Als dit scherm verschijnt, controleer de code en kies *Koppelen*. * Verschijnt dit scherm niet, voer de pincode van het gekozen Bluetooth apparaat in en kies *OK*. Deze code is te vinden in de gebruiksaanwijzing van het gekozen Bluetooth apparaat (meestal 0000 of 1234). * De verbinding wordt gemaakt. * Volg zonodig de instructies op het andere apparaat.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 9
* De koppeling is gemaakt. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - headset, carkit verbinding - stap 10
* Startscherm. * De Alcatel Smart en het apparaat zijn nu gekoppeld en klaar voor gebruik.
vorige stap 1 van 10 volgende