Alcatel OT-991 Smart bluetooth aanzetten

Alcatel OT-991 Smart
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - aanzetten - stap 1
* Contacten, foto's en andere bestanden kunnen onderling uitgewisseld worden tussen mobiele telefoons, onder andere via Bluetooth. * Hiervoor moet om te beginnen Bluetooth worden aangezet op zowel het ontvangende als het versturende toestel. Kies *volgende* voor instructies.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - aanzetten - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Ga naar het Hoofdmenu.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - aanzetten - stap 3
* Kies *Instellen*.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - aanzetten - stap 4
* Kies *Draadloos en netwerken*.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - aanzetten - stap 5
* Kies *Bluetooth-instellingen*.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - aanzetten - stap 6
* Kies *Bluetooth* en vink deze aan.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - aanzetten - stap 7
* Kies *Kan worden gevonden* en vink deze aan.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - aanzetten - stap 8
* De Alcatel Smart is nu beschikbaar voor zowel ontvangen als verzenden van gegevens. * Om de batterij te sparen is het raadzaam na gebruik Bluetooth weer uit te zetten. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-991 Smart - bluetooth - aanzetten - stap 9
* Nadat Bluetooth op beide telefoons is geactiveerd, selecteer je in het menu de telefoon die de gegevens moet verzenden en kies je onder *contacten, foto's, muziek* voor *contactgegevens overzetten* of *foto's of muziek overzetten*.