Alcatel OT-7041X Pop C7 netwerk en bereik gebruik in binnen- en buitenland

Alcatel OT-7041X Pop C7
Alcatel OT-7041X Pop C7 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 1
* Voor mobiel bellen en internetten binnen en buiten Nederland selecteert je Alcatel One Touch Pop C7 standaard het netwerk met de beste ontvangst. * Heb je wel netwerk dekking maar geen internet? Klik hier voor instructies hoe automatisch het internet in te stellen. * Laat bij voorkeur netwerkselectie in de Alcatel One Touch Pop C7 op automatisch staan. * Om handmatig een ander netwerk te kiezen, kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellen*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 4
* Kies *Meer...*
Alcatel OT-7041X Pop C7 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 5
* Kies *Mobiele netwerken*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 6
* Kies *Mobiele providers*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 7
* Kies *Handmatig selecteren*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 8
* Kies *OK*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 9
* De Alcatel One Touch Pop C7 zoekt automatisch naar beschikbare netwerken.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 10
* Kies het Vodafone-netwerk als je in het buitenland bent, is deze niet beschikbaar, kies dan een ander beschikbaar netwerk. Let op: als je (weer) in Nederland bent, kies dan het hollandsnieuwe-netwerk. * Voor meer informatie over beschikbare netwerken in het buitenland en bijbehorende tarieven, klik hier.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 11
* De Alcatel One Touch Pop C7 wordt aangemeld bij het gekozen netwerk.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 12
* De Alcatel One Touch Pop C7 is aangemeld bij het gekozen netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 13
* Voor meer informatie over beschikbare netwerken in het buitenland en bijbehorende tarieven, klik hier.
vorige stap 1 van 13 volgende