Alcatel OT-7041X Pop C7 internet probleem oplossen

Alcatel OT-7041X Pop C7
Alcatel OT-7041X Pop C7 - internet - probleem oplossen - stap 1

stap 1 - internet automatisch instellen

* Om te kunnen internetten zijn de juiste instellingen nodig op de Alcatel One Touch Pop C7. Ga zonodig naar internet automatisch instellen voor het activeren van internet. * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.hollandsnieuwe.nl) Neem contact op met klantenservice. Wij helpen je graag verder. * Werkt internet wel? Ga verder met stap 3.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - internet - probleem oplossen - stap 2

stap 2 - internet handmatig instellen

* Het kan zijn dat er geen automatische instellingen voor je Alcatel One Touch Pop C7 beschikbaar zijn of dat er een ander probleem is. Ga dan naar internet handmatig instellen voor het controleren van de instellingen. * Probleem nog niet opgelost? Kijk dan bij de meest gestelde vragen, raadpleeg de gebruiksaanwijzing, of neem contact op met klantenservice. * Werkt internet nu wel? Ga verder met stap 3.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - internet - probleem oplossen - stap 3

stap 3 - hoe te internetten

* Internetten met een Alcatel One Touch Pop C7 biedt veel van dezelfde mogelijkheden als internetten met een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar hoe te internetten voor instructies.
vorige stap 1 van 3 volgende