Alcatel OT-7041X Pop C7 internet automatisch instellen

Alcatel OT-7041X Pop C7
Alcatel OT-7041X Pop C7 - internet - automatisch instellen - stap 1
* De juiste automatische APN-instellingen voor mobiel internet kun je per sms naar je mobiel laten sturen, klik hier (een nieuw venster opent).
Alcatel OT-7041X Pop C7 - internet - automatisch instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - internet - automatisch instellen - stap 3
* Instellingen ontvangen? Sleep de statusbalk naar beneden.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - internet - automatisch instellen - stap 4
* Kies het configuratiebericht.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - internet - automatisch instellen - stap 5
* Kies het configuratiebericht.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - internet - automatisch instellen - stap 6
* Kies *Volledige installatie*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - internet - automatisch instellen - stap 7
* Kies *OK*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - internet - automatisch instellen - stap 8
* De instellingen voor mobiel internet zijn geïnstalleerd. * Keer terug naar het Startscherm.