Alcatel OT-7041X Pop C7 contacten, foto's muziek contactgegevens overzetten

Alcatel OT-7041X Pop C7
Alcatel OT-7041X Pop C7 - contacten, foto
* Let op: deze instructies gaan uit van het overzetten van contacten tussen twee telefoons van hetzelfde merk - tussen verschillende merken is het overzetten niet altijd mogelijk. * De instructies leggen uit hoe je vanaf de Alcatel One Touch Pop C7 contacten kunt versturen naar de andere telefoon. * Zet nu eerst Bluetooth aan op de andere, ontvangende telefoon. Voor instructies, kies in het menu links het betreffende toestel en kies *bluetooth*, *aanzetten*. * Ga daarna hier verder met stap 2.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - contacten, foto
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - contacten, foto
* Scroll naar rechts. * Kies *Personen*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - contacten, foto
* Druk op de menu-toets.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - contacten, foto
* Kies *Zichtbare cont. delen*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - contacten, foto
* Vink een contact aan of, in dit geval, vink *Alles selecteren* aan.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - contacten, foto
* Kies het vink-symbool.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - contacten, foto
* Kies *Bluetooth*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt, kies *Toestaan*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - contacten, foto
* Kies het apparaat waar de contactgegevens naar verzonden moeten worden. * Als het apparaat niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld, plaats het apparaat binnen bereik van de Alcatel One Touch Pop C7 en kies *Scannen naar apparaten* op je Alcatel One Touch Pop C7. * De verbinding wordt gemaakt. * Volg zo nodig de instructies op het andere apparaat.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt, controleer de code en kies *Koppelen*. * Verschijnt dit scherm niet, voer de pincode van het gekozen Bluetooth apparaat in en kies *Koppelen*. Deze code is te vinden in de gebruiksaanwijzing van het gekozen Bluetooth apparaat (meestal 0000 of 1234). * De verbinding wordt gemaakt. * Volg zo nodig de instructies op het andere apparaat.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - contacten, foto
* De contactgegevens worden verzonden. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - contacten, foto
* Foto's en andere bestanden zoals muziek kunnen op een vergelijkbare manier worden gekopieerd, ga naar foto's of muziek overzetten voor de bijbehorende instructies.
vorige stap 1 van 13 volgende