Alcatel OT-7041X Pop C7 apps account instellen

Alcatel OT-7041X Pop C7
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 1
* Om applicaties te kunnen downloaden, is een account nodig voor Play Store. * Kies *Volgende* voor instructies hoe de Alcatel One Touch Pop C7 in te stellen.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Play Store*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 4
* Als je een Google-account bezit, kies *Bestaand*, voer je inloggegevens in en volg de instructies op het scherm. * Als je geen Google Account bezit, kies *Nieuw* en ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 5
* Kies *Voornaam* en voer je voornaam in.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 6
* Scroll naar beneden. * Kies *Achternaam* en voer je achternaam in.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 7
* Kies het rechter pijl-symbool.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 8
* Kies *E-mail* en voer een gebruikersnaam in.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 9
* Kies het rechter pijl-symbool.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 10
* De informatie wordt geverifieerd. * Als de gebruikersnaam al in gebruik is, voer een andere gebruikersnaam in en volg de instructies op het scherm.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 11
* Kies *Wachtwoord* en voer een wachtwoord in. * Kies *Typ het wachtwoord opnieu* en voer nogmaals het wachtwoord in.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 12
* Kies het rechter pijl-symbool.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 13
* Kies *Selecteer een beveiligingsvraag*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 14
* Kies een optie.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 15
* Kies *Antwoord* en voer een antwoord in.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 16
* Scroll naar beneden. * Kies *Herstel-e-mailadres* en voer een alternatief e-mailadres in.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 17
* Kies het rechter pijl-symbool.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 18
* Kies een optie, in dit geval *Niet nu*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 19
* Indien gewenst, vink één of meerdere opties uit. * Lees de voorwaarden en kies het rechter pijl-symbool.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 20
* Kies het tekstveld en voer de weergegeven tekens in.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 21
* Kies het rechter pijl-symbool.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 22
* De informatie wordt geverifieerd.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 23
* Kies een optie, in dit geval *Niet nu*.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 24
* Indien gewenst, vink *Een back-up van dit apparaat blijven maken in mijn Google-account* uit. * Kies het rechter pijl-symbool.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 25
* Als dit scherm verschijnt, kies *Accepteren*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 26
* De Alcatel One Touch Pop C7 is nu ingesteld voor gebruik van de Play Store. * Ga naar het Startscherm.
Alcatel OT-7041X Pop C7 - apps - account instellen - stap 27
* Je kunt nu applicaties downloaden uit Play Store.
vorige stap 1 van 27 volgende