Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) toestel resetten fabrieksinstellingen terugzetten

Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7)
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 1
* Wanneer bepaalde applicaties niet meer naar behoren functioneren of wanneer je Alcatel Idol 3 4.7 erg traag is, dan kun je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De telefoon wordt daardoor teruggezet naar de staat waarin deze zich bevond toen je hem voor het eerst hebt aangezet. * Let op: door het toestel te resetten gaan alle opgeslagen data en instellingen op het toestel verloren. * Kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies voor het resetten van de Alcatel Idol 3 4.7 naar fabrieksinstellingen
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellingen*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 4
* Scroll naar beneden. * Kies *Back-up en herstel*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 5
* Indien gewenst, schakel *Back-up mijn gegevens* in. * Kies *Terugzetten naar fabrieksinstelling*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 6
* Indien gewenst, vink *SD-kaart wissen* aan. * Kies *TELEFOON OPN. INSTELLEN*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 7
* Kies *ALLES WISSEN*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - toestel resetten - fabrieksinstellingen terugzetten - stap 8
* Alle opgeslagen data en persoonlijke instellingen worden van de Alcatel Idol 3 4.7 verwijderd. * De Alcatel Idol 3 4.7 start automatisch opnieuw op met de fabrieksinstellingen.