Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) netwerk en bereik gebruik in binnen- en buitenland

Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7)
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 1
* Voor mobiel bellen en internetten binnen en buiten Nederland selecteert je Alcatel Idol 3 4.7 standaard het netwerk met de beste ontvangst. * Laat daarom bij voorkeur netwerkselectie in de Alcatel Idol 3 4.7 op automatisch staan. * Om handmatig een ander netwerk te kiezen, kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellingen*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 4
* Kies *Meer...*
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 5
* Kies *Mobiele netwerken*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 6
* Kies *Mobiele providers*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 7
* De Alcatel Idol 3 4.7 zoekt automatisch naar beschikbare netwerken.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 8
* Kies het Vodafone-netwerk als je in het buitenland bent, is deze niet beschikbaar, kies dan een ander beschikbaar netwerk. Let op: als je (weer) in Nederland bent, kies dan het hollandsnieuwe-netwerk.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 9
* De Alcatel Idol 3 4.7 wordt aangemeld bij het gekozen netwerk.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 10
* De Alcatel Idol 3 4.7 is aangemeld bij het gekozen netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - netwerk en bereik - gebruik in binnen- en buitenland - stap 11