Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) internet probleem oplossen

Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7)
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - internet - probleem oplossen - stap 1

stap 1 - internet handmatig instellen

* Om te kunnen internetten zijn de juiste instellingen nodig op de Alcatel Idol 3 4.7. Ga zonodig naar internet handmatig instellen voor het activeren van internet. * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.hollandsnieuwe.nl) Neem contact op met klantenservice. Wij helpen je graag verder. * Werkt internet wel? Ga verder met stap 2.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - internet - probleem oplossen - stap 2

stap 2 - hoe te internetten

* Internetten met een Alcatel Idol 3 4.7 biedt veel van dezelfde mogelijkheden als internetten met een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar hoe te internetten voor instructies.