Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) internet data uitzetten

Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7)
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - internet - data uitzetten - stap 1
* Indien je geen gebruik wenst te maken van mobiel internet en onnodige datakosten wilt voorkomen, kun je dit op je toestel uitschakelen. * Kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - internet - data uitzetten - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - internet - data uitzetten - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellingen*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - internet - data uitzetten - stap 4
* Kies *Data-gebruik*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - internet - data uitzetten - stap 5
* Schakel *Mobiele data* uit.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - internet - data uitzetten - stap 6
* Kies *OK*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - internet - data uitzetten - stap 7
* Mobiel dataverbruik is uitgeschakeld. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - internet - data uitzetten - stap 8
* Startscherm. * Indien je weer gebruik wenst te kunnen maken van mobiel internet, maak de voorgaande acties ongedaan of (indien nodig) ga naar Internet handmatig instellen om mobiel internet te activeren.