Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) e-mail handmatig instellen

Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 1

Voor e-mailgebruik is een account nodig bij [[sp_email_provider]] of een andere provider. Zorg dat je de volgende gegevens bij de hand hebt:

* POP3-serveradres (om e-mail te kunnen ontvangen) * POP3-gebruikersnaam (meestal je e-mailadres) * POP3-wachtwoord * SMTP-serveradres (om e-mail te kunnen versturen) * SMTP-gebruikersnaam (meestal je e-mailadres) * SMTP-wachtwoord

Ga daarna verder met stap 2.

Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 3
* Kies *E-mail*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 4
* Als dit scherm verschijnt, kies het lijst-symbool. Scroll naar beneden, kies *Instellingen* en kies *Account toevoegen*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 5
* Kies *E-mailadres* en voer [[sp_email_address]] in.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 6
* Kies *HANDM. INSTELLEN*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 7
* Kies *POP3*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 8
* Kies *Wachtwoord* en voer [[sp_email_password]] in.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 9
* Kies *VOLGENDE*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 10
* Bij *Gebruikersnaam*, voer [[sp_email_username]] in.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 11
* Scroll naar beneden. * Bij *Wachtwoord*, voer [[sp_email_password]] in. * Bij *Server*, voer [[het POP3-serveradres van je e-mailprovider]] in. * Bij *Poort*, voer [[het POP3-serveradres van je e-mailproviderport]] in.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 12
* Scroll naar beneden. * Bij *Beveiligingstype*, kies [[sp_email_sectype]]. * Let op: na het kiezen van een *Beveiligingstype*, kan de waarde bij *Poort* veranderen. Zorg dat bij *Poort* [[het POP3-serveradres van je e-mailproviderport]] ingevoerd is. * Bij *E-mail verw. van server*, kies een optie.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 13
* Kies *VOLGENDE*. * De informatie wordt geverifieerd. * Als er een melding verschijnt dat de gegevens niet kloppen, controleer de gegevens en kies *VOLGENDE*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 14
* Bij *SMTP-server*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailprovider]] in.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 15
* Scroll naar beneden. * Bij *Poort*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailproviderport]] in. * Bij *Beveiligingstype*, kies [[het SMTP-serveradres van je e-mailprovider_sectype]]. * Let op: na het kiezen van een *Beveiligingstype*, kan de waarde bij *Poort* veranderen. Zorg dat bij *Poort* [[het SMTP-serveradres van je e-mailproviderport]] ingevoerd is.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 16
* Scroll naar beneden. * Als *Aanmelding vereisen* uitgevinkt is, vink *Aanmelding vereisen* aan. * Als *Aanmelding vereisen* aangevinkt is, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 17
* Bij *Gebruikersnaam*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailprovider_username]] in. * Bij *Wachtwoord*, voer [[het SMTP-serveradres van je e-mailprovider_password]] in.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 18
* Kies *VOLGENDE*. * De informatie wordt geverifieerd. * Als er een melding verschijnt dat de gegevens niet kloppen, controleer de gegevens en kies *VOLGENDE*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 19
* Bij *Synchronisatiefrequentie:*, kies een optie. * Indien gewenst, vink één of meerdere opties uit. * Kies *VOLGENDE*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 20
* Bij *Geef dit account een naam*, voer [[sp_email_account]] in. * Bij *Uw naam*, voer [[sp_email_myemailname]] in.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 21
* Kies *VOLTOOIEN*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 22
* Het e-mailaccount is ingesteld en gereed voor gebruik. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - e-mail - handmatig instellen - stap 23
* Startscherm. * Zet de Alcatel Idol 3 4.7 uit en start deze opnieuwe op om de instellingen te activeren. * E-mail instellen gelukt? Ga verder met e-mail hoe te versturen. * Bij vragen of problemen, ga naar e-mail probleem oplossen.
vorige stap 1 van 23 volgende