Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) contacten, foto's muziek foto's of muziek overzetten

Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7)
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* Let op: deze instructies gaan uit van het overzetten van foto's, muziek en andere bestanden tussen twee telefoons van hetzelfde merk - tussen verschillende merken is het overzetten niet altijd mogelijk. * De instructies leggen uit je vanaf de Alcatel Idol 3 4.7 bestanden kunt versturen naar de andere telefoon. * Zet nu eerst Bluetooth aan op de andere, ontvangende telefoon. Voor instructies, kies in het menu links het betreffende toestel en kies *bluetooth*, *aanzetten*. * Ga daarna hier verder met stap 2.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* Scroll naar rechts. * Kies *Galerij*. * Om muziekbestanden over te zetten, kies hier *Mix* en volg de vergelijkbare stappen als hierna voor afbeeldingen. Let op: sommige muziekbestanden kunnen of mogen niet worden gekopieerd vanwege muziekrechten.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* Kies een map.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* Kies het opties-symbool.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* Kies *Item selecteren*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* Kies één of meerdere afbeeldingen of, in dit geval, kies het opties-symbool.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* Kies *Alles selecteren*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* Kies het delen-symbool.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* Scroll naar beneden. * Kies *Bluetooth*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* Als dit scherm verschijnt, kies *INSCHAKELEN*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* Kies het apparaat waar de afbeeldingen naar verzonden moeten worden. * Als het apparaat niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld, plaats het apparaat binnen bereik van de Alcatel Idol 3 4.7.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* De afbeeldingen worden verzonden. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - contacten, foto
* Contacten kunnen op een vergelijkbare manier worden gekopieerd, ga naar contactgegevens overzetten voor de bijbehorende instructies.
vorige stap 1 van 14 volgende