Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) bluetooth aanzetten

Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7)
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - bluetooth - aanzetten - stap 1
* Contacten, foto's en andere bestanden kunnen onderling uitgewisseld worden tussen mobiele telefoons, onder andere via Bluetooth. * Hiervoor moet om te beginnen Bluetooth worden aangezet op zowel het ontvangende als het versturende toestel. Kies *volgende* voor instructies.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - bluetooth - aanzetten - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - bluetooth - aanzetten - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellingen*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - bluetooth - aanzetten - stap 4
* Kies *Bluetooth*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - bluetooth - aanzetten - stap 5
* Schakel *Bluetooth* in.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - bluetooth - aanzetten - stap 6
* De Alcatel Idol 3 4.7 is nu beschikbaar voor zowel ontvangen als verzenden van gegevens. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - bluetooth - aanzetten - stap 7
* Nadat Bluetooth op beide telefoons is geactiveerd, selecteer je in het menu de telefoon die de gegevens moet verzenden en kies je onder *contacten, foto's, muziek* voor *contactgegevens overzetten* of *foto's of muziek overzetten*.