Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) apps account instellen

Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7)
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 1
* Om applicaties te kunnen downloaden, is een account nodig voor Play Store. * Kies *Volgende* voor instructies hoe de Alcatel Idol 3 4.7 in te stellen.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Play Store*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 4
* Als je een Google-account bezit, kies *Geef uw e-mailadres op*, voer je inloggegevens in en volg de instructies op het scherm. * Als je geen Google Account bezit, kies *Of maak een nieuw account* en ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 5
* Kies *Voornaam* en voer je voornaam in. * Kies *Achternaam* en voer je achternaam in.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 6
* Kies *VOLGENDE*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 7
* Kies *Gebruikersnaam* en voer een gebruikersnaam in.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 8
* Kies *VOLGENDE*. * De informatie wordt geverifieerd. * Als de gebruikersnaam al in gebruik is, voer een andere gebruikersnaam in en volg de instructies op het scherm.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 9
* Kies *Wachtwoord opgeven* en voer een wachtwoord in. * Kies *Bevestig het wachtwoord* en voer nogmaals het wachtwoord in.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 10
* Kies *VOLGENDE*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 11
* Kies een optie, in dit geval *Overslaan*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 12
* Lees de voorwaarden en kies *IK KA AKKOORD*. * De informatie wordt geverifieerd.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 13
* Kies *VOLGENDE*. * De informatie wordt geverifieerd.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 14
* Kies *MEER*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 15
* Indien gewenst, vink één of meerdere opties aan. * Kies *VOLGENDE*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 16
* Vink een optie aan, in dit geval *Later herinneren*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 17
* Kies *VOLGENDE*.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 18
* De Alcatel Idol 3 4.7 is nu ingesteld voor gebruik van de Play Store. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-6039Y Idol 3 (4.7) - apps - account instellen - stap 19
* Je kunt nu applicaties downloaden uit Play Store.
vorige stap 1 van 19 volgende