Alcatel OT-5036X Pop C5 wifi handmatig instellen

Alcatel OT-5036X Pop C5
Alcatel OT-5036X Pop C5 - wifi - handmatig instellen - stap 1
* Naast mobiel internet, kun je met de Alcatel One Toch Pop C5 ook gebruikmaken van draadloos internet via WiFi. * Om te kunnen internetten via een WiFi-netwerk heeft de Alcatel One Toch Pop C5 een aantal instellingen nodig. * Kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - wifi - handmatig instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - wifi - handmatig instellen - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellen*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - wifi - handmatig instellen - stap 4
* Kies *Wi-Fi*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - wifi - handmatig instellen - stap 5
* Schakel *Wi-Fi* in.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - wifi - handmatig instellen - stap 6
* Wanneer één of meer WiFi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de Alcatel One Toch Pop C5 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je verbinding wilt maken. * Als het netwerk niet wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en binnen bereik is van de Alcatel One Toch Pop C5.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - wifi - handmatig instellen - stap 7
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbinden*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - wifi - handmatig instellen - stap 8
* De Alcatel One Toch Pop C5 is verbonden met het WiFi-netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - wifi - handmatig instellen - stap 9