Alcatel OT-5036X Pop C5 internet probleem oplossen

Alcatel OT-5036X Pop C5
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - probleem oplossen - stap 1

stap 1 - internet handmatig instellen

* Om te kunnen internetten zijn de juiste instellingen nodig op de Alcatel One Toch Pop C5. Ga zonodig naar internet handmatig instellen voor het activeren van internet. * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.hollandsnieuwe.nl) Neem contact op met klantenservice. Wij helpen je graag verder. * Werkt internet wel? Ga verder met stap 2.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - probleem oplossen - stap 2

stap 2 - hoe te internetten

* Internetten met een Alcatel One Toch Pop C5 biedt veel van dezelfde mogelijkheden als internetten met een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar hoe te internetten voor instructies.