Alcatel OT-5036X Pop C5 internet handmatig instellen

Alcatel OT-5036X Pop C5
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 1
* Bij de Alcatel One Toch Pop C5 is het helaas niet mogelijk instellingen per sms te ontvangen. * Wel is het mogelijk je Alcatel One Toch Pop C5 handmatig in te stellen voor gebruik. * Kies *volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellen*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 4
* Kies *Meer...*
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 5
* Kies *Mobiele netwerken*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 6
* Kies *Data-verbinding*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 7
* Als *Uit* aangevinkt is, vink de simkaart aan. * Als de simkaart aangevinkt is, kies *Annuleren* en ga verder met de volgende stap.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 8
* Kies *Namen toegangspunten*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 9
* Druk op de menu-toets.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 10
* Kies *Nieuwe APN*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 11
* Bij *Naam*, voer hollandsnieuwe in. * Bij *APN*, voer live.vodafone.com in. * Kies *APN-type*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 12
* Als dit scherm verschijnt, vink *default* aan en kies *OK*. * Verschijnt dit scherm niet, voer *default* (let op: in kleine letters) in en kies *OK*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 13
* Bij *Proxy*, voer niets in. * Bij *Poort*, voer niets in.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 14
* Bij *Gebruikersnaam*, voer vodafone in. * Bij *Wachtwoord*, voer vodafone in.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 15
* Scroll naar beneden. * Bij *MCC*, voer 204 in. * Bij *MNC*, voer 04 in.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 16
* Bij *Verificatietype*, vink PAP aan. * Druk op de menu-toets.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 17
* Kies *Opslaan*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 18
* Vink hollandsnieuwe aan. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 19
* Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 20
* Kies *Browser*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 21
* Druk op de menu-toets.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 22
* Kies *Instellingen*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 23
* Kies *Algemeen*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 24
* Kies *Startpagina instellen*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 25
* Vink *Overige* aan.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 26
* Voer http://www.hollandsnieuwe.nl in en kies *OK*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 27
* De Alcatel One Toch Pop C5 is nu ingesteld voor gebruik van mobiel internet. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - handmatig instellen - stap 28
* Startscherm. * Zet de Alcatel One Toch Pop C5 uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Begin nu met internetten. * Bij vragen of problemen, ga naar internet probleem oplossen.
vorige stap 1 van 28 volgende