Alcatel OT-5036X Pop C5 internet data uitzetten

Alcatel OT-5036X Pop C5
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - data uitzetten - stap 1
* Indien je geen gebruik wenst te maken van mobiel internet en onnodige datakosten wilt voorkomen, kun je dit op je toestel uitschakelen. * Kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - data uitzetten - stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het menu-symbool.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - data uitzetten - stap 3
* Scroll naar rechts. * Kies *Instellen*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - data uitzetten - stap 4
* Kies *Meer...*
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - data uitzetten - stap 5
* Kies *Mobiele netwerken*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - data uitzetten - stap 6
* Kies *Data-verbinding*.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - data uitzetten - stap 7
* Vink *Uit* aan.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - data uitzetten - stap 8
* Mobiel dataverkeer is uitgeschakeld. * Keer terug naar het Startscherm.
Alcatel OT-5036X Pop C5 - internet - data uitzetten - stap 9
* Startscherm. * Indien je weer gebruik wenst te kunnen maken van mobiel internet, maak de voorgaande acties ongedaan of (indien nodig) ga naar Internet handmatig instellen om mobiel internet te activeren.